Hverdagsflukt.no  Copyright 2019 allthegoodies as

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.

OM

Hver dag er fylt med inntrykk, støy, telefoner, andre mennesker som kontinuerlig stiller spørsmål og så videre. Noen ganger ønsker vi slippe unna alt dette. Men det er ikke alltid så lett å flykte fra skrivebordet eller fra trengsel på bussen, så hvordan tar man en pause og prøver å komme seg unna uten å fysisk forsvinne?

 

Det er her Hverdagsflukt.no kan hjelpe. Vi tilbyr flere rømmingsmuligheter i form av forskjellige fem minutter lange "Slow-TV" videoer - på norsk "Sakte-TV". Det skjer ikke så veldig mye i disse, ingenting som vil stresse deg - bare veldig fine miljøer som hjelper deg å slappe av. Ting som snø som faller fra himmelen, en elv som flyter forbi, fine solnedganger, steder med rolig atmosfære. Noen ganger har vi lagt til litt klassisk musikk i bakgrunnen, andre bare med lyden fra det naturlige miljøet. Ta på hodetelefonene, åpne videoen på full skjerm, og bare la tankene flyte bort en kort stund.

 

Hvis du vil dele dine egne fem minutters videoer, fyll inn i skjemaet nedenfor eller kontakt oss gjennom sosiale medier:

 

Hverdagsflukt.no